dissabte, 20 de desembre del 2014

Comunicador en xarxa: Bibiana Ballbè

Un dels temes que hem treballat a classe de COED i GTIC ha estat el comunicador en xarxa. Què vol dir? Un comunicador en xarxa és aquella persona a qui li agrada transmetre al seus seguidors, o al món en general, allò que fa, investiga, les seves conclusions...i tot això ho publica a les diferents xarxes socials que tingui, com ara el Facebook, Twitter, Instagram, etc.
La feina que havíem de fer era escollir un comunicador que ens agradés i trobéssim interessant i investigar-lo durant un període de temps (1 mes aprox.). Més tard, havíem de reunir tota la informació que n'havíem extret i treure les nostres pròpies conclusions, és a dir, havíem de dir i justificar si aquella persona és un bon comunicador o no.

Bibiana Ballbè
El meu grup vam escollir la periodista catalana Bibiana Ballbè. Vam pensar que seria molt interessant seguir-la durant 1 mes. Té moltes xarxes socials i, a més a més, té un programa de televisió. Per tant, teníem un ventall ben ampli per extreure unes bones conclusions sobre ella.
A l'hora de seguir-la i analitzar-la, vam compartir un Google Drive i ens vam repartir una xarxa social per cadascuna, ja que així seria més fàcil estar totes al corrent de tot. Aquí us l'adjunto: Google Drive

Un cop passat el mes i amb tota la informació que teníem de la periodista recopil·lada, vam decidir fer un Google Sites, ja que vam pensar que seria la forma més clara de presentar a la nostra comunicadora.
Conclusions:
Finalment, ens vam posar totes les del grup d'acord en les conclusions sobre la Bibiana Ballbè: vam veure que és una bona comunicadora, és eficaç, ja que transmet i difon diàriament als seus seguidors tot el que ella pensa sobre el món en el qual vivim, té capacitat de síntesi, sap com adreçar-se al públic amb naturalitat i empatia (a través del seu programa de televisió), domina el llenguatge no verbal (el seu vestuari és molt adequat, sempre té una bona posició del cos i utilitza els gestos correctament i necessaris)...
En definitiva, estem convençudes que la Bibiana Ballbè és una bona comunicadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada