divendres, 24 d’octubre del 2014

LLIBRE: Documentar, una mirada nova

La classe de Seminari és diferent a les altres, ja que tota la classe estem dividits en petits grups i cada un té assignat una professora diferent, que seria com una tutora. Això ens permet tenir un contacte més proper amb ella i amb els nostres companys. A aquí treballem l'expressió oral, escrita, la recerca d'informació i síntesi...i més coses que fan que millorem les nostres capacitats, i així arribar a ser uns bons educadors/es!
Ens hem hagut de llegir el llibre Documentar, una mirada nova i, seguidament, realitzar un treball escrit i preparar-nos una petita presentació oral.
La part escrita consistia d'una Introducció, un Desenvolupament i una Conclusió. En el primer punt del treball, havíem d'explicar de què es tractava el llibre i com s'havia realitzat; en el segon, havíem de contestar una sèrie de preguntes que ens havia qüestionat la professora; en el tercer, la nostra valoració.
Aquest document tracta sobre el recull de trenta accions diferents, realitzades per alumnes de 0 a 6 anys, d'una escola de Barcelona. 
Es va decidir publicar aquest llibre a través d'una escola italiana, la qual havia recopil·lat tot el treball del dia a dia dels alumnes. Aquesta és una molt bona manera de reflectir el que es fa a les escoles, i també serveix per ajudar als futurs docents i també als qui ja ho són, a tenir un altre concepte de l'ensenyament i establir un altre sistema, que no sigui el tradicional. És a dir, treballar de manera que els infants aprenguin a través de la creativitat i que tinguin una responsabilitat, que descobreixin el món per ells mateixos.

Portada del llibre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada