dissabte, 6 de desembre del 2014

Copyright i Llicències Creative Commons

Copyright
Copyright (C) només té llibertat a fer el que vulgui l'autor del document. Si es vol utilitzar, sigui l'acció que sigui, s'ha de demanar permís i comprar.
Entre Copyright i Creative Commons, la que més s'utilitza és la primera.



Extret de: Copyright
 
Creative Commons
Creative Commons (CC) és una corporació sense fins de lucre orientada a donar a l'autor el poder de decidir els límits d'ús i explotació del seu treball a Internet.
Les llicències de CC no van en contra del copyright, sinó que busquen una forma d'adaptar-la als interessos de l'autor, basant-se en el concepte de propietat intel·lectual. És a dir, ajuden a mantenir el dret d'autor d'una obra, a la vegada que permet certes excepcions sota certes condicions.

Extret de: Creative Commons

Per tal d'obtenir un CC al teu blog, cal anar al web de Creative Commons; seguidament, a dalt de la pantalla (centre) hi trobem una opció que posa Licencias, cliquem a sobre d'aquesta i ens sortirà una pàgina, la qual hem de baixar a baix fins que ens surti un títol on posi Obtener la licencia; sota d'aquest ens surt un link en blau clar on posa hecho tu elección i cliquem a sobre d'aquest. A partir d'aquí, cadascú és lliure de triar allò que cregui més convenient pel seu blog. En el meu cas vaig escollir aquestes opcions:


Una vegada finalitzem aquest procés, copiem el codi embed situat al marge inferior dret, anem al Blogger--> Disseny--> Afegir un gadget--> HTML/Javascript--> (títol) Creative Commons--> (contingut) copiem el codi embed--> Guardar. Finalitzat.
Espero que us serveixi d'ajuda!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada