dimarts, 7 d’octubre del 2014

Editar vídeos al YouTube + Endevinalla GTIC

YouTube:
Primerament, m'agradaria penjar-vos un vídeo tutorial que ens mostra, de manera senzilla, com editar i penjar un vídeo al YouTube (mirar a partir del minut 1:18). Com veureu, és més fàcil del que sembla i els resultats finals són gratificants, tal i com us mostraré més endavant, a través d'un vídeo d'una endevinalla.


El nostre resultat final:
La Maria Castaño, la Núria García i jo, a GTIC hem hagut d'elaborar una endevinalla mitjançant l'editor de vídeos de YouTube. Aquesta, és una eina de treball que, com ja diu el nom, permet editar vídeos gravats per tu des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Això sí, s'ha de tenir connexió a Internet.
Fent la comparació amb altres editors de vídeo, com per exemple IMovie, MovieMaker, Sony Vegas...podem dir que no és el més complex ni el més professional, però té l'avantatge de ser senzill a l'hora d'utilitzar-lo i, per tant, això et facilita molt el muntatge a realitzar.
Finalment, aquesta eina ens ha permès editar un vídeo de forma clara sobre una endevinalla. A veure quanta estona trigueu a endevinar-ho! Endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada