diumenge, 12 d’octubre del 2014

L'aplicació Feedly i Twitter

FEEDLY
A classe de GTIC, el professor ens va parlar d'un nou canal RSS anomenat Feedly. El Feedly és un espai on pots buscar diferents pàgines d'Internet amb facilitat. Si estàs interessat/ada en un tema en concret, ho poses al buscador (situat a la part superior dreta) i et sortiran tot una sèrie de pàgines que et poden interessar. Dins de cada pàgina hi ha molts articles i tu pots seleccionar el que més et vingui de gust llegir. Si trobes del teu interès un article, però resulta que no tens temps de llegir-ho en aquell moment, tens l'opció de deixar-ho per més tard (clicant a un botó en forma de cinta) i automàticament se't guarda a la carpeta de Saved for later (Deixat per després).

Vídeo
Us deixo un vídeo tutorial, el qual parla sobre els avantatges del Feedly i com utilitzar-lo correctament. Està en anglès, però penso que si es té un nivell bàsic de l'idioma es pot entendre, ja que pronuncia clarament i va a un ritme força lent. Espero que us serveixi.

Extret de: YouTube

Conclusió
Per tant, aquesta aplicació trobo que és molt útil a l'hora de llegir i conèixer el teu entorn de manera actual. Et pots organitzar d'una forma molt clara i senzilla, ja que es pot utilitzar sempre i quan tinguis wi-fi.
Recomano el Feedly a tota aquella gent a qui li agrada llegir, assebentar-se del que passa al seu voltant i que no té temps o diners per comprar-se un diari, revistes...Us pot obrir un nou món!

Feedly al blog
En el meu blog, a la columna de la dreta (on posa Segueix-me al Feedly!) hi ha un accés a Feedly per poder seguir el meu blog a través d'aquesta aplicació. És molt fàcil registrar-se, ja sigui mitjançant el compte de Google o de Facebook.


Extret de: Feedly






TWITTERUna altra aplicació que està tenint molt d'èxit actualment és el Twitter, una xarxa social gratuïta que permet escriure i llegir missatges (anomenats tweets o piulades) per Internet, que no superin els 140 caràcters.
Crear-te un Twitter és molt fàcil, ja que només has d'anar a la pàgina principal de la xarxa social i escriure el teu correu, un usuari i una contrasenya. A partir d'aquí ja tens el teu perfil creat i pots començar a seguir gent, estar al corrent dels trending topics (temes més populars en aquell moment), retuitejar diferents publicacions i/o escriure hashtags (paraules o frases que davant porten el símbol # i, d'aquesta manera, s'agrupen totes les publicacions/informacions d'un mateix tema).

Vídeo
Us adjunto un vídeo tutorial de YouTube, on ens explica com crear un compte Twitter i com començar a utilitzar-lo d'una manera senzilla i clara. Espero que us serveixi d'ajuda!

Extret de: YouTube

Conclusió
Penso que aquesta xarxa social ens pot obrir moltes portes cap a l'exterior, ja que permet comunicar-nos amb gent d'arreu del món i estar actualitzats el dia a dia amb allò que succeeix al nostre voltant i més enllà. També ens facilita l'accés a allò que ens interessa saber a cada moment, ja sigui persones, notícies importants, etc. És per això que recomano a la gent a fer-se un compte de Twitter i utilitzar-lo d'una manera correcta, perquè et pot facilitar el teu dia a dia.

Twitter al blog
Com amb el Feedly, en el meu blog podeu trobar un accés al meu perfil Twitter, d'aquesta manera veure allò que segueixo, que retuitejo...us pot semblar interessant, ja que sovint ho faig relacionat amb el món de l'educació. Ho podeu veure a la columna de la dreta del blog, en un apartat on posa: Segueix-me al Twitter!

Extret de: Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada